کد خبر 209373
۲۵ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۹

سخنگوی شورای شهر تهران از جمع‌آوری دستفروشان محوطه تئاتر شهر خبر داد

سخنگوی شورای شهر تهران از جمع‌آوری دستفروشان محوطه تئاتر شهر خبر داد

سخنگوی شورای شهر تهران از جمع‌آوری دستفروشان محوطه تئاتر شهر خبر داد، گفت: این هم باید در نظر بگیریم که اگر کسی بخواهد دست فروشی کند؛ زمین به اندازه کافی برای جایگزینی نداریم و نباید حقوق عمومی را نیز زیر پا گذاشت.

به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و شصت و یکمین جلسه شورا با بیان اینکه در عید غدیر تجمعات مختلفی برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره آرمان در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی توسط سازمان ورزش برگزار شد و برنامه دیگری سازمان خدمات اجتماعی نزدیک ۷ هزار کودک کار به همراه خانواده‌های این عزیزان و در برخی از گروه‌ها با حضور ایتام برگزار شد که اقدام حساب شده ای بود و تشکر می کنم که از این اعیاد استفاده درستی می شود. در جشن ۱۰ کیلومتری نیز عیوبی که سال گذشته بود برطرف شد و بیش از همیشه حضور مردم و برپایی موکب ها بسترسازی شد که جای تقدیر از همه عزیزان در شهرداری تهران و سایر سازمان‌ها مانند سازمان تبلیغات اسلامی؛ قرارگاه قرب؛ سازمان صدا وسیما  دارد که شبانه روز برای جشن ۱۰ کلیومتری عید غدیر فعالیت داشتند.

وی با اشاره به ساماندهی محوطه چهاراه ولیعصر (عج)، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه موضوع ساماندهی چهارراه ولیعصر (عج) خواسته تمامی اعضای شورای اسلامی شهر تهران و با وجود سختی هایی که وجود داشت، با همکاری شهرداری منطقه ۶ و ۱۱ و شرکت های ساماندهی مشاغل و شهربان و حریم بان، هفته گذشته جمع آوری دست فروشان کاملاً انجام شد که  به دنبال آن موجی از رضایت‌های مردمی و هنرمندان ایجاد شد.

نادعلی با بیان اینکه باید شرایط مناسبی برای امرار معاش دست فروشان فراهم کرد، یادآور شد: این هم باید در نظر بگیریم که اگر کسی بخواهد دست فروشی کند؛ زمین به اندازه کافی برای جایگزینی نداریم و نباید حقوق عمومی را نیز زیر پا گذاشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha